Durf te dromen

Wij zijn zeer verdrietig dat wij op 5 augustus j.l. afscheid genomen hebben van ons geliefde koorlid Jolanda Hendriks.

Jolanda heeft ruim 25 jaar gezongen bij ons koor en is daarnaast actief geweest in diverse werkgroepen en als bestuurslid. Onvergetelijk is haar bijdrage aan de show “Durf te dromen” in 2009, waarin ze haar ziel en zaligheid heeft gelegd. Zij was het creatieve brein, de schrijver en meeslepende verteller van deze show.

Jolanda was authentiek, een mooi mens en bovenal een TASser met hart en ziel. Ze was een dierbare vriendin voor velen binnen het koor, een echte verbinder. Ook was ze veelzijdig, met haar kon je zowel een inspirerend gesprek hebben over geloof, hoop en liefde als uitbundig lachen om flauwe grappen.

Lieve Jolanda, dank voor je inspiratie, liefde, humor en vriendschap. We zullen je ontzettend missen en naar voorbeeld van jou blijven wij dromen.